De showroom is gesloten! BESTELLEN KAN ONLINE (vanaf € 150,- gratis verzending), PER MAIL of TELEFOON.

Momenteel is onze winkel geschikt voor afhaal, indien van te voren besteld (afhaal moment word na bestelling bepaalt)

Wij zijn momenteel NIET open voor winkelend publiek!

Tegelverwerking

Welbie Sanitair streeft ernaar een zo compleet mogelijk productaanbod te hebben voor haar klanten. Daarom vindt u bij ons niet alleen de badkamertegels die u zoekt, u vindt ook alles wat u nodig heeft om de badkamertegels te verwerken, plaatsen en onderhouden!

Schlüter

Het merk Schlüter produceert voor alle tegelhoeken en randafwerkingen mooie afwerkprofielen in aluminium naturel en diverse kleuren zoals chroom en glanzend gepolijst RVS. Ook alle producten om de tegels te verwerken zoals tegellijm en voegsel, hoek- en eindafwerkingen van Schlüter vindt u bij ons in de webshop of in de Welbie Sanitair showroom in Groesbeek. Wij hebben de meest voorkomende kleuren en maten randafwerkingen en afwerkprofielen in de winkel op voorraad.

Foby

Foby is het huismerk van Welbie Sanitair als het gaat om tegellijm en voegmortels in diverse kleuren. Ook vindt u bij ons afdichtpasta van Foby om de douchevloer waterdicht te maken. Gebruik van afdichtpasta is zeer voordelig als er gewerkt wordt met een drain of doucheput. Bekijk onze webshop voor alle producten van Foby.

Tegelonderhoud, Möller Stonecare

De misvatting bestaat dat omdat tegels een hard oppervalk hebben, deze geen goed onderhoud nodig hebben. Dit klopt echter niet. Zowel wandtegels als vloertegels hebben onderhoud nodig! Wanneer u uw keramische tegels met de juiste middelen en regelmaat onderhoudt blijven deze er als nieuw uitzien. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw tegels! HKM Möller Stonecare is bij Welbie Sanitair het favoriete merk voor tegelreinigings- en onderhoudsproducten voor zowel keramische tegels als natuursteen. HMK heeft voor allerlei mogelijke vlek- en onderhoudsproblemen de juiste middelen. Bekijk onze webshop voor alle producten van Möller Stonecare.
Houd uw badkamertegels en woonvloer als nieuw met onze producten voor tegelverwerking en tegelonderhoud!