Wij zijn normaal geopend! (met inachtneming van de RIVM richtlijnen). Heeft u iets nodig, dat kan via afhaal of  BESTEL ONLINE. Bij aankopen vanaf € 150,- GEEN verzendkosten!!!

Maandag 1 juni zijn wij de hele dag gesloten. 

Lodewijk Antislip Tegelspray 500ml

75,00
72,50incl. 21% BTW
op voorraad
besteld voor 16:00 uur, volgende werkdag in huis
iDealMaestroMastercardVISAPostNL

Eigenschappen

Xenz Lodewijk Antislip Tegelspray is de doe-het-zelf versie van Lodewijk Antislip Titaniumgrip. Lodewijk Antislip Tegelspray maakt het voor iedereen mogelijk om zelf heel eenvoudig een keramische tegelvloer antislip te maken. Spray, spoel en klaar. Lodewijk Antislip Tegelspray 500 ml. De 500 ml verpakking is geschikt voor een oppervlak van circa 6-8 m2 (complete badkamer). De inhoud van de verpakking is een fles met spraymond en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt het?
U sprayt de vloeistof gelijkmatig over de droge tegelvloer. Een dieptereiniging is niet nodig maar zorg er wel voor dat er geen bouwstof of oude cementsluier op ligt. Schoonmaken met een normale vloerreiniger is voldoende. Nadat de vloeistof 3-5min is ingetrokken neutraliseert u met water. Soms kan het iets langer duren voordat hij “pakt” maar nooit langer dan 10 minuten. Neutraliseren kan met een gewone plantenspuit of emmer met dweil. Nu hoeft u alleen nog maar de natte vloer droog te maken. Als u geen waterstofzuiger heeft kunt u het opdweilen en met een doek droogwrijven. Als u hierna de vloer weer nat maakt merkt u dat de tegel stroef aanvoelt.

Tip: Doe eerst een test op een plek uit het zicht. U weet hierna exact wat het effect zal zijn op de gehele vloer. Bij donkere tegels is er kans op whitening.
  • Zelf eenvoudig aan te brengen
  • Direct beloopbaar
  • Jarenlange werking
  • Tast uw vloertegels niet aan.
  • Hygiënisch (bacterieremmend)
  • Onzichtbare antislipbehandeling
  • Uitvoerig getest door ons eigen test panel!

Specificaties

Art. nr.P2880
MerkLodewijk
Kleurtransparant