Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

01-01-2020

EEN NIEUWE EIGENAAR VOOR WELBIE SANITAIR

 

Welbie Sanitair in Groesbeek is één van de bekendste badkamerspecialisten in de regio. Per 1 januari 2020 wordt deze mooie sanitairzaak overgenomen door Emmy Duijnstée en Jeroen Hoogstraten. Het jonge Groesbeekse stel heeft er erg veel zin in. Emmy, die al enkele maanden meewerkt in de winkel annex showroom, gaat straks ook de winkel runnen. Jeroen, geen onbekende in de installatiewereld, zal het installatiewerk op zich nemen en daar waar nodig ondersteuning bieden in de showroom. 

“We hebben ooit tegen Eric van Brakel gezegd, als je een keer van je winkel af wil, bel ons maar. Nou dat heeft hij ook gedaan”, begint Emmy te vertellen. “Er veranderdt in het begin niets, het team blijft, de winkel blijft zo, de service en kwaliteit blijven van hoog niveau en ook de naam Welbie blijft, men merkt er niks van. Ja oké, je ziet straks naast het bekende ‘Welbie’ team ook mijn gezicht en dat van Jeroen in mindere mate in de showroom”, lacht Emmy.

Totaalpakket
Emmy volgde de studie bouwkunde, werkte vijf jaar in de toerisme branch en deed ervaring op in het bedrijf van Jeroen, ze heeft inmiddels aardig wat kennis van de installatietechniek. Afgelopen maanden werkte Emmy mee in de showroom bij Welbie om ook hier ervaring in op te doen. En dat is gelukt! Jeroen heeft sinds vijf jaar zijn eigen installatiebedrijf en krijgt het elke dag drukker en drukker. “Het mooie aan onze overname is dat we nu een totaalpakket kunnen bieden. In de showroom wordt bijvoorbeeld de badkamer samengesteld, Jeroen kan ‘m dan samen met zijn ‘Hoogstraten’ collega’s bij de mensen thuis installeren”, zegt Emmy. “Maar we werken ook nog  samen met andere installateurs, Hoogstraten Installaties behoudt zijn huidige klanten en blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren”

Over Welbie
Voor objectief en professioneel advies op het gebied van sanitair, installatiematerialen en de complete badkamer moet je bij Welbie Sanitair zijn. De badkamer- en tegelshowroom werken inspirerend met diverse complete badkamers. Of je nu op zoek bent naar een luxe badkamer, een moderne badkamer in houtlook of een basic badkamer van ons huismerk. “We vernieuwen onze showroom constant, zodat we de laatste trends en innovaties kunnen laten zien. We gaan met de tijd mee. Om je de beste kwaliteit en de scherpste prijzen te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij ‘Baden+’”.

Duurzame installaties
Ook in de installatietechniek staat de tijd niet stil. Duurzaamheid, energiebesparing, warmtepompen, allemaal termen die je tegenwoordig vaak hoort. En ook daarbij kunnen Emmy en Jeroen de klant adviseren. In de toekomst komen er ook werkende warmtepompen in de showroom en zo laten Emmy en Jeroen je alles zien op het gebied van duurzame installaties. t

tekst Topic regiomagzine 

 

Hotbath Cobber prachtige nieuwe kranenserie in maar liefst 12 kleuren

Hotbath brengt de nieuwe kranenserie cobber uit in een mooi strak design in veel verschillende uitvoeringen. Naast het prachtige ontwerp van deze serie is wat opvalt de ruime verkrijgbaarheid van kleuren tegen een allerzins redelijke prijs.Dus niet alleen het gebruikelijke chroom maar ook de mat kleuren mat wit en mat zwart en verder een prachtige reeks metaalkleuren als; rose goud, gun metal black, old iron, messing naturel, RVS nikkel geborsteld en glans.

te bestellen in de webshop: http://www.welbie.nl/zoeken?q=cobber

 

 

 

 

Trendy Teak wood muur bekleding bij Welbie

Nieuw bij Welbie, Trendy Teakwood muurbekleding (wall cladding) een warme mooie en bijzondere muurbekleding van Teak hout, geschikt voor woonkamer, keuken, interieurs voor b.v. horeca, en natuurlijk voor de badkamer (alleen niet geschikt voor het natte gedeelte van de badkamer). Geleverd in zgn "slates"met interlock deze schuiven in elkaar en zo wodt het een doorlopend geheel. Verwerking: evt. op maat zagen met de houtzaag en verlijmen met montagekit.

Trendy teak Wood

21-10-2013

Welbie Sanitair eerste Gessi iSpa dealer in Nederland!

Vanaf vandaag is Welbie Gessi iSpa dealer, een verassend totaalconcept in design voor de betere badkamer. Mooi strak, maar met afgronde vormen die doen denken aan andere producten met i-design. Binnenkort in de showroom iSpa kranen, keramiek en accessoires.

Gessi iSpa dealer

13-09-2013

Nefit Easy klokthermostaat, bestuurt uw ketel op afstand!

Nieuw van Nefit is de Easy modulerende klokthermostaat die via een App met uw Iphone of android toestel van overal ter wereld te besturen mits u op dat moment beschikt over een werkende internet verbinding. Werkt op dit moment alleen nog met Nefit modulerende cv ketels maar komt eind 2013 ook beschikbaar voor andere merken cv toestellen.

Nefit Easy klokthermostaat

15-07-2013

Nieuw: Looox Colour Box, Colour Shelf

LoooX Colour Box: Gemoffeld plaatstaal vormt de basis voor deze strakke en multifunctionele inbouwnissen. Variabele inbouwdiepten en zelfs de mogelijkheid om zonder hak- en breekwerk extra schapruimte te creëren door de nissen als opbouwvariant te verwerken. De naam LoooX Colour Box zegt het al; deze producten zijn in drie modieuze kleuren verkrijgbaar. White, Soft Grey en Anthracite. 

Maatvoeringen:15 x 30 cm, 30 x 30 cm, 60 x 30 cm. 90 x 30 cm. diepte 10 cm.

LoooC colour Box

LoooX Colour Shelf: Tevens nieuw in dezelfde uitvoering en kleuren is de LoooX Colour Shelf. Inbouwplanchets die subtiel tevoorschijn komen uit de voegen van de tegels. In diverse lengtes beschikbaar met een evenzeer simpele als geniale verwerkingsmethode. Blinde ophanging en een oogverblindend resultaat. 

Maatvoeringen:30, 60, 80, 90, 100, 120, cm x 10cm diep

LoooC colour shelf

09-04-12

Luca Wood eiken wastafelbladen voor opzetwastafels. 

Ranke en strak vormgegeven waskombladen IRIS Wasblad IRIS is gemaakt van massief Europees eiken hout. Het blad kan als optie met twee uitsparingen voor handdoeken gemaakt worden. Deze unieke uitsparing is zowel links, rechts als in het midden te maken. IRIS is ook verkrijgbaar in de multicolor plank van stroken massief hout van de soorten eiken, wengé, walnoot, esdoorn en essen. Verkrijgbaar in 3 verschillende dieptes en in de breedte als maatwerk te bestellen.

Luca multicolor bladLuca blad eiken

 

17-01-2013

Wat badkamer-weetjes

  • Mannen meer 'briljante' ingevingen onder de douche krijgen dan vrouwen (20% vs 11%)
  • Mannen zingen minder (18% vs 27%)
  • Mannen scrubben minder (14% vs 41%)
  • Personen rond de 30 jaar het langst douchen; Ben je rond de dertig, dan douche je gemiddeld tien minuten en gebruik je daarbij 66 liter water. Onder de 18 gebruik je nog geen 50 liter en als 55-plusser douche je gemiddeld zes minuten met 38 liter water.
  • We tijdens het douchen 10 liter water meer gebruiken dan in 1995; Dit blijkt uit het onderzoek 'waterverbruik thuis' van TNS NIPO.
  • 70% van de aarde met water bedekt is en slechts 0,6% van het water zowel vloeibaar als zoet en dus geschikt is voor menselijk gebruik.Het is dus een must om spaarzaam om te gaan met water, te helpen de natuurlijke bronnen te beheren en het leefmilieu te beschermen.

17-08-2012

De nieuwe Hotbath serie Laddy bij Welbie te zien en op voorraad

Hotbath heeft de nieuwe kranen serie laddy uitgebracht met een mooi slank en eigentijds design, maar ook zitten in de Hotbath Laddy een aantal bijzondere nieuwigheden in verwerkt:

  • De zeer fraaie Laddy inbouw thermostaten met een inbouwdiepte van slechts 50mm!
  • 1 hendel Laddy wastafelkranen met het FlowerPower eco systeem, in de middenstand van de hendel geeft deze koud water en u ketel slaat dus niet onnodig aan allen als u de hendel naar links zet geeft deze daadwerkelijk warm water Welbie heeft ook weer hele mooie aktiesets.

Laddy doucheset

12-06-2012

Welbie Sanitair in de top 10 van Geberit Aquaclean partners van het jaar!

Welbie Sanitair is samen met 9 andere dealers door Geberit uitgeroepen tot Aquaclean dealer/partner van het jaar. Uiteraard zijn wij hier erg blij mee en dit is de dank voor de inzet die wij afgelopen jaar hebben getoond in de verkoop en presentatie van Geberit Aquaclean producten! De uitverkiezing werd gevierd op het strand van Wijk aan Zee met een dagje vliegeren en blowkarten (zeilwagen). En natuurlijk een lekker hapje en drankje.

27-03-2012

Frescoblue toiletblokjes voor de Geberit toiletblokhouder

Wij hebben vanaf nu de Frescoblue blokjes voor de Geberit toiletblokhouder zoals toegepast in de Duofix reservoirs. Elke week 1 blokje vervangen, en u toilet blijft schoon en fris! Te bestellen in de webshop of te koop aan de balie.

03-02-2012

Sunshower Dealer

Welbie sanitair is vanaf nu Sunshower dealer, maar wat is een Sunshower? De Sunshower Health panelen combineren wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de in of opbouw Sunshower geniet u op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Dit moderne design is dé noviteit voor de luxe badkamer.  Sunshower heeft vier kortegolf infraroodlampen en vier UV lampen.

Sunshower

29-08-2011

Welbie nu Looox dealer

Welbie Sanitair is nu Looox dealer, Looox is een fabrikant van badmeubelen, douchewanden, lichtspiegels en een aantal vernieuwende badkamer accessoires zoals de Looox Box en inbouw reserve closetrolhouders. Looox boxen zijn ook te bestellen via de Welbie Webshop.

LoooX Box

 

12-07-2010

Op safari in de badkamer

Nieuw in ons assortiment tegels met dierenmotief, geprint op een tegel met relief lijkt dit net een echte dierenhuid, formaat 45x45cm in de motieven, cow, leopard, tiger en zebra. Bij ons in een showroomopstelling te zien in de zebra uitvoering.

Prints badkamer