Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Welbie Sainitair CV/installatiematerialen

Welbie Sanitair verkoopt naast sanitair ook een zeer uitgebreid assortiment installatiematerialen, die u kunt aanschaffen bij onze installatiebalie of bestellen in de webshop. Hier vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft om uw badkamer aan te leggen of uw cv-installatie aan te sluiten. Aan de installatiebalie wordt u geholpen met deskundig advies en voor installatieproblemen bieden wij bijna altijd een passende oplossing.

Productgroepen:

Waterleiding
     Waterleiding                      Verwarming                       Pvc/afvoermaterialen        Elektro

Alles voor sanitaire installaties

Als doe-het-zelver vindt bij ons alles wat u nodig heeft aan installatiematerialen voor de badkamer. Legt u een nieuwe badkamer aan, of bent u bezig met een badkamer renovatie? Onze adviseurs bij de installatiebalie kunnen u precies vertellen welke installatiematerialen u nodig heeft. De juiste onderdelen om elke waterleiding goed aan te sluiten, alles voor het aanleggen of reviseren van uw cv-installatie, een ruim assortiment aan pvc-afvoermaterialen en alles wat u nodig kunt hebben op het gebied van elektro.

Materialen voor badkamer renovatie en aanleg

Kijk bij een van onze productgroepen welke materialen u nodig heeft: