Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Vanuit de richting Nijmegen:
Bij het binnenkomen vanaf de Nijmeegsebaan doorgaand verkeer volgen( niet afslaan naar het centrum!), na discotheek de Linde draait de weg rechtsaf vervolgens komt u op het industrieterrein.
Na het pand van Rutolux (rechterzijde) gaat u rechtsaf de Mies op.
Gelijk weer rechts komt u op de Industrieweg deze vervolgens met de bocht naar links volgen, op de kruising rechtdoor en dan zit Welbie Sanitair na 200 meter aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Berg en Dal, Wijler:
Bij het binnenkomen van Groesbeek vanaf de Zevenheuvelenweg of Wijlerbaan gaat u linksaf, vervolgens doorgaand verkeer volgen,
(niet afslaan naar het centrum!)na discotheek de Linde draait de weg rechtsaf vervolgens komt u op het industrieterrein.
Na het pand van Rutolux (rechterzijde) gaat u rechtsaf de Mies op. Gelijk weer rechts is de Industrieweg deze met de bocht naar links volgen, op de kruising rechtdoor en dan zit Welbie Sanitair na 200 meter aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Mook, Malden, Molenhoek:
Door het bos komt u via de Mooksebaan Groesbeek binnen, op de rotonde bij de molen gaat u rechtdoor, aan het eind buigt de weg naar links, vervolgens gelijk weer rechts en nog een keer rechts en u bent gearriveerd op de Industrieweg, na 100 meter vindt u Welbie Sanitair aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Milsbeek, Gennep, Ottersum:
Via Bredeweg komt u Groesbeek binnen, rechtdoor tot aan de 2e rotonde (bij de molen) daar gaat u rechtsaf, aan het eind van de weg lbuigt de weg naar links, vervolgens gelijk weer rechts en nog een keer rechts en u bent gearriveerd op de Industrieweg, na 100 meter vindt u Welbie Sanitair aan de linkerzijde.
De meest spetterende badkamers in de omgeving Nijmegen komen van Welbie Sanitair in Groesbeek!
Uw nieuwe badkamer in Nijmegen ? kom naar Groesbeek!