Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Sunshower wellness

De douches van Sunshower combineren wellness met luxe in uw eigen badkamer. De bijzonder innovatieve douche met een modern design is dé noviteit voor de luxe badkamer. Door middel van kortegolf infraroodlampen en UV-lampen geniet u van zonlicht en de diepgaande warmte van infrarood. Een douche van Sunshower verandert uw douchecabine in een mini welness-center! De ontwikkelaars van de Sunshower hebben hun ontwerp afgestemd op gezondheid, veiligheid en medische voordelen.
 

Vitamine D en infraroodlampen

Zonlicht heeft veel positieve invloed op de gezondheid van de mens. Ons lichaam maakt door zonlicht vitamine D aan, wat belangrijk is voor:

  • Gezonde botten en spieren
  • Goed humeur
  • Natuurlijke weerstand

De UV-lampen van de Sunshower bootsen de zon na waardoor uw lichaam vitamine D aan gaat maken. Infraroodlampen hebben een helende werking op spieren en gewrichten. Ook stimuleert infrarood de bloedsomloop en helpt hierdoor blessures voorkomen. Met de Sunshower geniet u na uw inspanningen tijdens het douchen van de aangename, diepwerkende warmte van infraroodlampen.


                             

Verantwoord zonnen

Sunshower BV stelt hoge eisen aan de veiligheid van haar producten. Daarom wordt voortdurend onderzoek gedaan in samenwerking met het LUMC om te kunnen adviseren over verstandig en verantwoord zonnen. Alle Sunshower modellen worden Kema of TÜV gekeurd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnomen die gelden in Europa.

Klik hier voor de website van Sunshower

Klik hier voor de Sunshowers in de Welbie webshop.