Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Luxalon badkamer plafonds

Een Luxalon plafond brengt uw badkamer meer dan stijl. De plafonds van Luxalon zorgen voor extra sfeer en hebben bovendien een heleboel handige voordelen. Er is een zeer ruime keuze aan plafonds van Luxalon, zo kunt u kiezen uit maar liefst 44 kleuren en finishes. Alle producten van Luxalon worden in Nederland geproduceerd en volledig op maat gemaakt.

Luxe badkamerplafondLuxe badkamerplafond

Nooit meer vochtproblemen

Vochtproblemen in uw badkamer zijn verleden tijd met een Luxalon plafond. De plafondpanelen worden gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat het plafond de temperatuur van de omgeving overneemt waardoor condensvorming niet meer voorkomt. Omdat de condensvorming wordt tegengegaan kunnen schimmels en zwarte vlekken niet meer ontstaan in het plafond van de badkamer. De Luxalon plafonds zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Meer ruimte met Luxalon

Een Luxalon plafond is dé manier om uw ruimte visueel groter te maken. Dankzij het subtiele lijnenspel kunnen ruimtes zowel in de breedte als in de hoogte visueel vergroot worden. Door de plafondpanelen in de breedte te plaatsen oogt de ruimte breder, plaats de plafondpanelen in de lengte voor een optisch langere ruimte. Door de plafondpanelen diagonaal te plaatsen wordt de ruimte in zijn geheel visueel vergroot.

Eenvoudige montage

Een Luxalon plafond is eenvoudig te monteren op de traditionele manier. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Luxalon het Domestica ophangsysteem ontwikkeld.
Dit ophangsysteem is speciaal ontwikkeld om de montage van het plafond zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de consument. Bij de installatie van uw Luxalon plafond worden leidingen en buizen netjes onder het plafond weggewerkt. U kunt overal in het plafond uw badkamerapparatuur inbouwen.
De mogelijkheden zijn eindeloos!


Bekijk voor meer informatie hier de Luxalon website.