Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

  Kinemagic    

 

 

 Vervang uw bad door een XXL douche in 1 dag

De renovatie van de badkamer hoeft tegenwoordig geen tijdrovende klus meer te zijn. Met Kinemagic® van douchefabrikant Kinedo® is het namelijk mogelijk om een bad te vervangen door een ruime douche in één dag.

Dit biedt voor de direct een veilige badkamer situatie. Het goed doordachte ontwerp van de veilige ruime douche cabine, de montage zonder siliconen en de kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen een snelle en eenvoudige installatie. U heeft heel erg snel een grote inloopdouche op de plaats van uw oude bad.

Kinemagic douche in plaats van bad

Kinemagic® is een modulair systeem, dat zich volledig aanpast aan het te vervangen bad. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden, de bestaande badkamerinrichting blijft behouden. De Kinemagic® douchecabine is uitgevoerd inclusief douchebak en vier glazen wanden uit veiligheidsglas, die snel en eenvoudig te plaatsen zijn op de gehele oppervlakte van het ligbad. Dankzij de vele afmetingen is Kinemagic® aan te passen aan alle formaten baden en badkamers. Welbie beloofd niet voor niets in 1 tot 1,5 dag (afhankelijk van de oude situatie) een douche op de plaats van uw bad.

Welbie Sanitair is de Kinemagic dealer voor Nijmegen en omgeving, de Kinemagic cabine staat in onze showroom opgesteld in de Serenite uitvoering.

Kinemagic® is leverbaar in 4 series

Serie Serenite + de nieuwste en meest uitgebreide versie voorzien van ergonomische comfortsteun en Grohe kraanwerk

Serie Serenite is standaard uitgerust inclusief veiligheidsaccessoires: antislip douchebak met zeer lage instap, opklapbaar zitje en 2 ondersteuningsbeugels. Perfect als u langer thuis wilt blijven wonen en veilig wilt douchen.

Serie Design is ruim en modern tegelijk en daarmee ideaal voor een gezinsbadkamer.

 

Serie Essentiel is functioneel en aantrekkelijk geprijsd als instapmodel.

Afhankelijk van de ruimte waar de Kinemagic geplaatst moet worden is Kinemagic leverbaar in een hoge en een lage versie. Ook een mix van hoog en laag is mogelijk.