Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Onze sanitair merken

Welbie Sanitair verkoop alle grote A-merken op het gebied van sanitair en badkamers.
Daarnaast verkopen wij een aantal exclusieve Italiaanse designmerken en een aantal voordelige alternatieven van goede kwaliteit.

A-merk sanitair

Op het gebied van keramisch sanitair, zoals wastafels, toiletten en bidets hebben wij de volgende merken in ons assortiment:

 • Duravit; Het wereldmerk Duravit bestaat al sinds 1817 en heeft showrooms in o.a. Manhattan, Parijs en Shanghai. Duravit is met bijna 200 jaar ervaring specialist in badkamer- en welnessproducten.
 • Laufen; De ontwerpen van het Zwitserse merk Laufen zijn gemaakt met oog voor design, kwaliteit en functionaliteit. Laufen geldt als een van de meest vooraanstaande internationale badkamerfabrikanten.
 • Villeroy en Boch; Misschien wel het bekendste sanitairmerk van Europa. Villeroy en Boch heeft een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande sanitair, armaturen, wellness en badmeubilair.
 • Sphinx: Hoge productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service. Dat zijn de kernwaarden die het merk Sphinx in haar 175 jarige bestaan tot een topleverancier van sanitair heben gemaakt.
 • Keramag; Het bedrijf Keramag Keramische Werke AG is één van Duitsland’s grootste producenten van sanitair en keramiek. Ruim 100 jaar ervaring en innovatie zijn terug te zien in het bijzondere productaanbod van Keramag.
 • Ideal Standard; Voor sanitair, badkamermeubilair, douchesystemen kranen en nog veel meer kunt u bij Ideal Standard terecht. Als specialist in badkameroplossingen wordt Ideal Standard vertegenwoordigd in ruim 20 landen verspreid over vier continenten.
 • Clou; Dankzij een vast team van gerenommeerde designers heeft Clou een prachtige collectie sanitair waarin passie, vorm en functie perfect met elkaar in balans zijn. De badkamers van Clou zijn van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs.

Italiaans design sanitair

De exclusieve Italiaanse merken in het Welbie Sanitair assortiment bestaan uit:

 • Catalano; De focus en kracht van Catalano bestaan uit kwaliteit en excellentie. Catalano produceert design sanitair met oog op de behoeften van haar klanten.
 • Nic Design, kleinschalige fabriek die exclusieve producten maakt die u niet op elke straathoek tegen komt.
 • Hatria Ceramic, veel verschillende wastafels in verassende vormen
 • Hidra, mooi keramiek met een zeer grote collectie opzetwastafels, waskommen
 • Simas Aquaspace; Hoge kwaliteit sanitair met een stijlvol ontwerp. Simas Aquaspace heeft kunst gemaakt van wastafels, toiletten, bidets en andere badkameritems.

Bekijk voor alle merken in ons badkamer en sanitair assortiment onze webshop of kom langs in onze showroom

Simas Frozen wastafels