Wij zijn normaal geopend! (met inachtneming van de RIVM richtlijnen). Heeft u iets nodig, dat kan via afhaal of  BESTEL ONLINE. Bij aankopen vanaf € 150,- GEEN verzendkosten!!!

Maandag 1 juni zijn wij de hele dag gesloten. 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat altijd schoon en fris is. Wij geven je handige tips, zodat je binnen no-time kunt genieten van een hygiënisch toilet. Want zeg nou zelf, het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid.

Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken?

Het toilet is nou eenmaal een plek waar bacteriën zich thuis voelen. Daarom adviseren wij om het toilet één keer per week grondig schoon te maken. Hierbij neem je niet alleen de wc-bril en de binnenkant mee, maar ook de buitenkant, de spoelknop en de deurklink. Tussendoor kun je tweemaal per week de wc een snelle opfrisbeurt geven. Voor extra schoonmaakgemak kiest u voor een toilet zonder spoelrand. Kalk en bacteriën krijgen zo nauwelijks kans om zich te hechten.

Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Denk je aan een toiletreiniger, dan denk je al snel aan chloor. Niet nodig, want met chloor verwijder je geen kalk en krijgen bacteriën de kans om zich te nestelen. Gelukkig is er een goed alternatief: de Baden+ Sanitair Gel. Deze gel maakt hygiënisch schoon en geeft een langdurige frisse geur. De gel verwijdert kalk en urinesteen, brengt een extra antikalklaag aan en is vriendelijk voor het milieu. Een echte alleskunner voor het schoonmaken van je toilet.

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Heeft u hardnekkige kalkaanslag in de wc? Giet er in de avond een halve liter (verwarmde) schoonmaakazijn in. Om de azijn goed in te laten werken kun je dik toiletpapier aan de wanden van het toilet bevestigen. Laat het een nacht goed inwerken en spoel het in de ochtend door. Eventuele restjes kun je gemakkelijk verwijderen met een stevige borstel. De kalkaanslag is verdwenen!