Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen en minimaal 4 uur vooraf ons telefonisch te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

Sanitair Nijmegen

Welbie Sanitair is één van de oudste en bekendste badkamer leveranciers in de omgeving van Nijmegen met een uitgebreide badkamer showroom. U kunt alles wat u bij Welbie Sanitair koopt laten afleveren bij u thuis. Het is dus niet noodzakelijk om een complete nieuwe badkamer te bestellen om gebruik te kunnen maken van onze bezorgservice. Voor ons is elke klant en elke bestelling even belangrijk. Of u nu een badkamerspiegel, badkamermeubel of een complete badkamer koopt,
Welbie Sanitair brengt uw gekochte badkamerspullen veilig en snel naar uw huis toe.

U kunt bij Welbie Sanitair uw bestellingen doen via de website of in onze showroom in Groesbeek.
Wij hebben een grote voorraad aan producten waardoor bezorging van uw sanitair over het algemeen snel geregeld kan worden.

Leveringsgebieden:

Weblie Sanitair heeft een breed gebied waarin dagelijks leveringen worden gedaan.
Wij leveren complete badkamers en sanitair in o.a:
- Nijmegen
- Groesbeek
- Malden
- Heumen
- Mook
- Molenhoek
- Milsbeek
- Gennep
- Boxmeer
- Cuijk
- Wijchen
- Millingen aan de Rijn
- Leuth
- Kekerdom

Ook hebben wij de mogelijkheid om uw bestelling te bezorgen door heel Nederland. Hieraan kunnen extra kosten verbonden zijn en levertijden kunnen verschillen.

Als u op zoek bent naar een badkamer, professioneel advies en de beste kwaliteit sanitair uit de omgeving Nijmegen bent u bij Welbie Sanitair aan het goede adres! Welbie Sanitair uit Groesbeek is dé badkamer showroom voor Nijmegen en omgeving waar iedereen kan slagen. En maakt u zich over de bezorging maar geen zorgen, wij regelen de levering van uw bestelling graag voor u.